mandag 18. oktober 2010

Behandlingen fortsetter... Probiotika og antibiotika.

At jeg ble så dårlig sist jeg gikk på Probiotika har nok sammenheng med at både jeg og sambo fikk parainfluensa. Jeg har ikke blitt då dårlig denne gangen, men jeg klør!
Nå har jeg gått ferdig 10 dager med Azitromycin (antibiotika), og er over på Therbiotic Complete (probiotika) igjen. TC skal jeg ta i 3 uker, før neste antibiotika-runde.
26. oktober er det Xifaxan (antibiotika) i 4 dager, deretter Therbiotic Complete og Saccharymysic B. (begge to er probiotika) i 3 uker.
Så er det Ciprofloxacin i 1 uke, også 3 uker med probiotika igjen, og den da skal jeg ta 3 forskjellige typer: Therbiotic Complete, Saccharymysic B. og Muraflor. Tenker det blir mange fine bakterier for tarmen min!
Itillegg tar jeg vitaminer og fiskeolje hver dag. Pluss litt ekstra annet, som ikke har så mye med denne behandlingen å gjøre.
Omtrent daglig sliter jeg med muskel- og leddsmerter. Har fått 1 g Paracet og Cataflam mot dette, men det fungerer ikke. Det gjør like vondt i kroppen min. :(
Jeg har begynt å snuse litt på LDN (Low Dose Naltrexone), les mer om LDN her: http://www.ldn.no/
Fastlegen min har fått informasjon om LDN, så får vi se hva hun sier om det. Men jeg kan jo ikke følge behandlingen på LHK samtidig som jeg tar LDN? Mange spørsmål. Tror jeg må få meg en time ved LHK for å høre hva de mener.

9 kommentarer:

 1. Hvilke vitaminer/Mineraler tar du? og hvorfor?

  SvarSlett
 2. Jeg har tatt B12, men nå er lageret skyhøyt, så jeg har en pause fra dem.
  Nå tar jeg vanlige multivitaminer (Aura Life), C-vitaminer. De skal være med på å bygge opp immunforsvaret mitt.

  SvarSlett
 3. Bra att B12 endelig er normalt da!

  SvarSlett
 4. hei,hei :)
  Håper du har gode dager og at behandlingen virker på deg ,slik at framgangen og bedringen kommer...:)
  <3 Lilljekonvall

  SvarSlett
 5. Silje:
  B12 er ikke normal nå, den er skyhøy! :-O

  Liljekonvall:
  Takk... Jeg prøver og smøre meg inn med tålmodighet...

  SvarSlett
 6. Hei vennen min! Ville bare si at du er i tankene mine, og i hjertet mitt. Håper du holder motet oppe og merker framgang.
  Stor koz fra meg.

  SvarSlett
 7. Jeg er så glad du har denne bloggen. Jeg har fått masse nyttig informasjon. Takk for at du deler med oss som også er syke. Flere skulle gjort det.
  Stå på!
  Hilsen fra meg

  SvarSlett
 8. Tusen takk, blandet Loft!
  Jeg synes blogging er litt skummelt, om hvor mye man skal utlevere seg selv...

  SvarSlett
 9. Hei!

  Jeg går også til behandling hos Lillestrøm Helseklinikk, og følger så og si samme behandlingsplan som deg (artig!). Det er spennende å følge med på bloggen din om hvordan du reagerer på medisinene. Jeg starter på antibiotika-og probiotika-kur selv nå snart, og gruer meg litt!

  Masse lykke til videre! :)

  SvarSlett

Takk for dine ord!