mandag 10. januar 2011

Liten oppdatering

Her kommer en liten oppdatering fra meg!
Jeg er i ganske dårlig form.
Itillegg til de antibiotikakurene som LHK har satt opp, har jeg tatt to uventede antibiotikakurer (halsbetennelse først, og noen uker etter fikk jeg bronkitt).

Og i begynnelsen av desember fikk jeg en kraftig mageinfeksjon, og den henger fortsatt igjen. Er både kvalm og har vondt i magen. Jeg har fått Beet Flow, så får vi håååpe at den fungerer!
Siste antibiotikakur var i romjula (Ciproflaxcin), og inntil i dag har jeg gått på probiotika (Therbiotic Complete og Mutaflor).

Nå skal jeg ta litt pause fra det, og kun ta Aura Life (vitaminer) og Beet Flow. Ja, også har jeg startet opp med B12-injeksjoner igjen. Men ikke så sterke som sist. LHK har tre forskjellige styker de bruker, og jeg skal bruke den mellomste.

Jeg skal fortsette med mer antibiotika og probioika etterhvert som magen kommer seg. Hvis den ikke kommer seg innen 2 uker, så må jeg inn til gastroskopi (uhæææææ!) og UL. Men før det skal jeg ta to uker ferie i varmere land.

2 kommentarer:

 1. Hei hei,

  Så kjedelig å lese at du er i dårlig form. Håper Beet Flow hjelper deg, har hørt at det er flere som har veldig god effekt av den. *krysse fingre og tær*
  Fint å finne bloggen din, synes det er fint å lese om andre som følger samme type behandling. Masse lykke til videre!

  KleM

  SvarSlett
 2. Hei, jeg har nettopp begynt hos LHK. Søkte på Beet Flow, og da dukket bloggen din opp. Legen tror ikke jeg har ME, mitt hovedproblem er fordøyelse og tarmplager, veldig store plager. På de offentlige sykehusene har de ikke funnet ut hvorfor jeg har disse plagene til tross for konstaterte betennelser og forhøyet infeksjonsverdier i blodprøvene. Jeg vil gjerne følge deg, siden jeg faktisk kommer til å bruke den del av de samme medisinene som det du ahr gjort. Alright å høre hva slags effekt andre har :) Følg gjerne meg på min blogg oxo, skriver litt om sykdom, behandling og tanker rundt det.. i tillegg til annet hverdagslig dilldall :)

  Hilsen meg :)

  SvarSlett

Takk for dine ord!