fredag 17. september 2010

Fortsetter med å rive ned og bygge opp...

Jeg er ferdig med en uke med Amoxicillin (penicillin), og har gått to uker på Probiotika (Therbiotic Complete).
Etter en uke med Probiotika ble jeg skikkelig dårlig. Mye dårligere enn hva jeg har vært på lenge.
Det kan være at jeg blir dårligere i en periode nå i starten, for så å bli bedre. Men det kan også være kroppen min som reagerer på så mye medisiner.

Så etter konsultasjon med legen min ved LHK, skal jeg trappe ned litt på Probiotikaen, ikke ta to kapsler om dagen, bare en. Så får vi se om det hjelper...

Egentlig skulle neste antibiotikakur være Ery-Max, men vi prøver heller en annen som er med på å stimulere immunforsvaret mitt; Azitromycin (mange rare navn...). Det blir i neste uke.

Har også kuttet ut Ginko og B12-injeksjoner for en periode, for å kroppen min mer opp.

Legger ved en søt video fra You Tube, det er et lite ekornbaby som har blitt adoptert av ei kattemor, og ekornbabyen maler som en liten pusunge! Kjempesøt!

2 kommentarer:

 1. Det høres ut som en slitsom jobb du er igang med... Man skal være frisk for å orke å være syk! Men håper det hjelper litt etter hvert. *klem*

  Jeg har pleid å gå på strikkekafe i Lillestrøm, hos Pikene på Hjørnet ved stasjonen. Veldig hyggelig! Må prøve å komme meg dit igjen snart.

  SvarSlett
 2. Heisann,

  Hvordan går det med formen din - er du blitt noe bedre nå som du har kuttet ut litt medisiner? Jeg følte selv ingen effekt av b12, men mulig jeg forsøker med en ny runde om ikke så lenge.

  Håper du er bedre =)

  SvarSlett

Takk for dine ord!