tirsdag 26. april 2011

Litt oppdatering, litt (stort) nytt

Jeg har fortsatt pause fra antibiotika og probiotika.
Det kan være tilfeldig, men jeg ble skikkelig dårlig i desember rett etter en antibiotikakur. Og jeg er fortsatt ikke helt frisk i magen. Sist jeg var på LHK fikk jeg Beet Flow, og synes det fungerte i en periode. Men bruker det ikke nå lenger.

Jeg går fortsatt på Catapresan, men vurderer å kutte det ut. Jeg har gått på dem siden januar, uten å ha merket noen endring. Jeg er bare så utrolig lei av medisiner nå...

Jeg har gjort et par ting som har hjulpet meg, men det ønsker jeg ikke å skrive om i en åpen blogg.

Neste skritt nå er Lightning Process! Ja, faktisk, jeg skal gå på LP-kurs. For et halvt år siden var det helt utenkelig for meg å delta på et slikt kurs. Men nå er jeg virkelig innstilt. Gleder meg til å finne ut av hva dette er og hvordan det kan hjelpe meg videre.

4 kommentarer:

 1. Hei Lillesky :) Velger du å avslutte LHK behandlinga (deMeirleir ?) helt,nå når du går for LP-kurs ?. Har LHK behandlingen ført deg i riktig retning ? (jeg har full forståelse om du velger å ikke svarer på disse spm altså ) Jeg ønsker deg lykke til og håper virkelig at det hjelper deg mot et friskere liv.Håper du fortsetter her inne på bloggen med gode nyheter og oppdateringer :)

  SvarSlett
 2. Hei Liljekonvall! :)
  Jeg har ikke helt gitt opp LHK, men jeg tar en pause. Jeg ble litt skremt over at jeg ble dårligere og ikke bedre...

  SvarSlett
 3. Jeg har fått inntrykk av at det er ganske vanlig å bli dårligere en periode for så å bli bedre igjen. Det har du sikkert snakket med legen og andre som har gått gjennom det samme med.

  Uansett hva du velger å gjøre videre ønsker jeg deg lykke til videre og håper du får bedre dager framover!

  SvarSlett
 4. oppsummert:
  Ja, jeg er klar over det, og jeg hadde dårlige perioder mens jeg gikk på probiotika. Men jeg hadde ikke regnet med å bli så syk at jeg måtte på sykehus...
  Fin blogg du har, forresten! Skal følge med der.

  SvarSlett

Takk for dine ord!