fredag 4. mars 2011

Oppdatering om LHK-medisiner

Nå har jeg gått tom for Catabolic og ikke stresset med å få tak i mer. Jeg tror rett og slett at de (dessverre) ikke virker for meg. Men nå får vi se når jeg går uten, om jeg merker noe.

Snart tom for Flow E også, og kommer til å gå minst en måned uten dem. Jeg vet ikke om de har hjulpet til slik at jeg har hatt mindre smerter i kroppen, men jeg har mine tvil.

Og jeg ser ikke poenget i å gå på dyre medisiner som ikke gir noen virking.

6 kommentarer:

 1. Det er vanskelig dette her synes jeg, for jeg merker ikke så mye bedring av mange av de tilskuddene jeg tar. Før eller senere må det bli en vurdering om man skal fortsette å bruke penger på det, når man ikke merker noen vesentlig effekt.

  SvarSlett
 2. Akkurat det samme tenker jeg, SerendipityCat...
  Har du skrevet ned i bloggen din om hva slags virkning (eller ikke virkning) slike ting har hatt?

  SvarSlett
 3. Hmm...jeg har hatt veldig god effekt av kosttilskuddene jeg har fått utskrevet fra Lillestrøm.

  Men det er naturligvis ikke noe poeng i å ta dyre medisiner man ikke synes virker...

  Har skrevet et innlegg om hvilke kosttilskudd jeg har og hvordan jeg synes de hjelper på bloggen min, så du kan jo ta en titt :)

  SvarSlett
 4. Hørte forresten at man må gå minst 3 mnd på et helsekost-produkt for å se om man har effekt eller ikke, så kanskje jeg bare er utålmodig. ;)

  SvarSlett
 5. Lillesky: Beklager at jeg er supertreg til å følge opp diskusjonen her... Nei, jeg har ikke egentlig tatt noen stor gjennomgang av hva som virker og ikke virker. Men det skal jeg gjøre en dag.

  Det jeg kan si sånn i farta, er at Melatonin (for søvn) har liten effekt på meg for eksempel. Så da må jeg ha andre ting i tillegg.

  Det som har utmerket seg som spesielt positiv for meg er Imunovir, en immunmodulerende og antiviral medisin jeg begynte på for ikke lenge siden.

  SvarSlett
 6. Utrolig kjedelig å gå slik, og prøve og prøve uten noen effekt!! Håper virkelig du finner noe som fungerer og kan leve som normalt igjen!

  For meg med FM så ligger det jo litt av det samme, det er ingen medisiner med skikkelig virkning og siden det er en "kvinnesykdom" så blir det ikke forsket nok på det heller !

  Takk for kommentar hos meg idag, er nok masse prosjkter på Gang fremover, men må ta litt etter litt så går ikke så fort jg kunne ønske, kroppen henger ikke alltid helt med vettu!;)

  Ha en fin kveld snupp,
  Klem Jatte

  SvarSlett

Takk for dine ord!